Andra Valentina Tănăsuc

Andra Tanasuc

Co-Fondator

Coordonare proiecte.
Relații clienți, coordonare proces facilitatori, organizare evenimente

Te salut cu bucurie.

Eu sunt Andra Valentina  și am venit în această viață pentru a manifesta prin acest corp, esența sufletului meu, cu iubire și recunoștință.
Am început călătoria către sufletul meu  în 2017. De atunci, prin diferite metode și terapii de dezvoltare spirituală și personală, cu pași mici mă îndrept către spiritul meu.
Oamenii care dezvoltă aceste terapii și diferitele metode de dezvoltare spirituală și personală, m-au ajutat și mă ajută în continuare să îmi cunosc corpul, să îmi recunosc emoțiile, să îmi ating sufletul , să îmi văd programele mentale, gândurile și să îmi dezvolt partea creativă, pe care am lăsat-o undeva în urmă.

Dorința mea este să îmi cresc nivelul de conștiință ca să pot susține și eu la rândul meu persoanele care sunt pe acest drum.  Cred că acest proiect minunat Innerness, pe care l-am creat împreună cu Ana, Ovidiu și Anastasia sunt primii meii pași către această dorință.
Drumul meu spiritual a venit și cu schimbarea valorilor mele și acum văd cum aceste valori îmi luminează drumul atunci când este întuneric:

 – conectarea autentică cu cei din jurul meu
 – vulnerabilitatea mea în fața celorlalți
 – libertatea de a fi creativă și de a mă exprima liber, sincer și deschis
 – umarea vieții și a deciziilor mele
 – încrederea  în viață
 – liniște și pace în suflet
 – compasiunea și empatia față de toți oamenii
 – iubirea și respectul față de drumul și deciziile celorlalți
 – mă accept pe mine și pe ceilalți
 – sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am și tot ceea ce primesc de la viață
 – învăț să primesc și să ofer din inimă

Sunt doar câteva dintre valorile pe care mi le asum acum din inima cu iubire.
Știu că acest drum îmi oferă conștientizări și perspective noi a tot ce înseamnă pentru mine viața și văd că primesc de la Univers tot ce am nevoie pentru a crește, pentru a mă dezvolta și pentru a crea tot ce își dorește sufletul meu.

Dacă ai început și tu acest drum, îmi doresc să te pot susține cu bucurie prin organizarea acestor ateliere, programe, tabere, călătorii inițiatice, workshop-uri, susținute de facilitatori, terapeuți și traineri care sunt deja pe drumul lor.