bine ai venit

Innerness

Călătoria ta, bucuria ființei

Innerness este locul de întâlnire cu sufletul; o comunitate spirituală unită în intenția de a crește nivelul de conștiință, de a trăi în armonie cu viața.

În 2018 a venit ca inspirație și un an mai târziu am început să croim ceea ce se numește acum Innerness.

Innerness este o comunitate spirituală unită să onoreze viața și să trăiască în armonie cu natura în procesul  de evoluție și ascensiune.

Este alcătuită din exploratori, terapeuți și vindecători cu intenția de a trăi o viață conștientă, care privește în oglinda adevăratului sine creând împreună un nou mod de viață, prin creșterea nivelului de conștiință. 

Suntem aici să integrăm partea psihologică, materială și spirituală devenind tot mai compleți și liberi în această experiență pământeană. 

Grija față de trup și integrarea lumii materiale, lucrul cu condiționările mentale, vindecarea emoționalului, susținerea  în procesul nașterii , descoperirea potențialului creator,  conectarea cu divinul și conexiunea umană în toate formele ei –  sunt sufletul Innerness. 

Innerness este o asociație non-profit ce crează și organizează  ateliere, tabere de retragere, programe, evenimente și ședințe individuale cu scopul de a te susține în călătoria ta interioară.

Experiența Innerness este o călătorie în profunzimea ființei concepută pentru a provoca, a distruge și a îmbrățișa tot ceea ce te oprește să devii ceea ce ești.
Te provoacă să experimentezi profunzimea vieții în totalitatea ei, fie că este vorba de râsete sau lacrimi. Este călătoria ta, bucuria ființei.

Innerness – călătoria lăuntrică a ființei din interior către exterior, către manifestare, o poveste născută din iubire pentru oameni și redescoperirea bucuriei de a trăi; de a onora viața pe care am primit-o.
Pentru noi este important să trăim viață în autenticitate, aducând lumina pură a adevărului la suprafață, cu recunoștință și curaj.

Te așteptăm și pe tine să ni te alături fie ca explorator, fie ca terapeut.

Icon

Implică-te

Poți deveni voluntar în organizația innerness...
Icon

Susține proiecte

Apreciem contribuția și susținerea ta pentru inițiative...

11

Facilitatori

2

Voluntari

500+

Comunitate

70+

Evenimente
0
Facilitatori
0
Voluntari
0
Comunitate
0
Evenimente
galerie

Poze de la evenimentele noastre

[ess_grid alias="gallery_2020"]