Loading Evenimente

« All Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Cum alegem partenerul potrivit și cum să comunicăm eficient în relația de cuplu -cu instrumentul citirea feței

23 februarie ora 18:00 - 19:30

()
50 RON
Cum alegem partenerul potrivit și cum să comunicăm eficient în relația de cuplu -cu instrumentul citirea feței

Și pentru că suntem aproape de Dragobete, sărbătoare din poporul românesc care sărbătorește iubirea, ne vom întâlni online, în data de 23 februarie, de la ora 18.00 cu Laura Eli Andrei și Stephen Paul, care ne vor vorbi despre ” cum alegem partenerul potrivit și cum să comunicăm eficient în relația de cuplu ”.

Citirea feței este un instrument care ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine  dar și pe cel de lângă noi.

Înregistrează-te

Așadar dacă ești în căutarea unui partener, unei partenere,te invit la acest eveniment, să înveți câteva elemente care te vor ajuta să alegi partenerul potrivit pentru tine.

Sau dacă ești într-o relație vei putea să fii mai conștient/ă de nevoile tale sau a partenerului și acest instrument te va ajuta să comunici mai ușor cu partenerul tău.

La finalul evenimentului, Laura și Paul vor face 3 mini-citiri pe cuplu sau pe 3 persoane, primelor 3 persoane/cupluri care s-au înregistrat la acest eveniment. 

Cine este Laura Eli Andrei

Laura a terminat psihologia, după care a căutat câteva metode simple, de efect, pe care să le poată lega ușor una de cealaltă pentru a crea ”terapia perfectă”/ ”minte, trup şi suflet”.

Prima şi cea mai completă piesă pe care a descoperit-o a fost aparatul IMRS sau mai clar spus, Terapia cu câmp electromagnetic pulsatoriu, care acţionează atât la nivel fizic cât şi la nivel mental/emoţional.

A doua piesă din puzzle este Fizionomia sau Citirea feței. Fizionomia este o ştiinţă străveche cu ajutorul căreia poţi descifra personalitatea unui om doar uitându-te atent la detaliile de pe chipul lui.

Apoi urmează câteva piese/metode pe care le-am ales până în prezent, una din ele foarte importantă fiind Psych-K, tehnica de schimbare a convingerilor din subconştient.

Cine este Stephen Paul

A început să studiez religia şi spiritualitatea la vârsta de 16 ani pentru că văzând aceste diferenţe în familia lui s-a întrebat, ce se întâmplă în lume atunci? A studiat toate credinţele şi religiile, fiecare din ele interesându-se din diverse motive, de la Taosim , Budism şi alte ”-isme” la care te poţi gândi la cele 3 mari religii monoteiste.
În anul 1978 i s-a propus să lucrez ca şi designer de bucătării profesionale, sfătuind bucătarii chef în legătură cu echipamentele pe care aceştia trebuiau să le folosească. A întrebat oamenii despre culturile şi credinţele lor oriunde mergeam și acest lucru făcea parte din procesul lui de învăţare incluzând acest mix extraordinar de culturi, filosofii, credinţe şi personalităţi. 

A studiat arte marţiale individual cu unul dintre cei mai buni profesori, apoi a fost direcţionat de el, către un alt maestru de Chi Kung cu care a studiat încă 8 ani. De asemenea a studiat şi cu Mastrul Mantak Chia în anii 90 în Londra. A fost o experientă extraordinară, învătând despre cum să își mărească şi să își rafineze energia şi să evolueze pe calea lui spirituală.
Apoi a învăţat despre studiul Fizionomiei, din nou tot datorită Industriei alimentare, unde lucrat. A învăţat cum Beduini Arabi stravechi au dezvoltat această ştiinţă extraordinară a citirii personalităţii prin descifrarea elementelor faciale.
Apoi a avut oportunitatea să trăiască în Orientul Mijlociu timp de 4 ani, lucru care i-a oferit posibilitatea să înteleagă cu adevărat cultura şi originea acestora.

În prezent oferă sesiuni private de citirea fizionomiei atât online cât şi faţă în faţă., dar și predă această ştiinţă străveche în toată lumea, fiind o profesie pe care o face cu placere.

Înregistrează-te

Pentru a te înregistra la acest eveniment completează formularul de mai jos și vei primi un e-mail cu link-ul Zoom și detaliile de plată.

Când: Marți 23 Februarie de la ora 18.00 până la ora 19.30 cu acces la eveniment începând cu ora 17.50.
Unde: online, pe aplicația Zoom
Contribuție: 50 ron/persoană
Traducerea din limba engleză va fi asigurată pe tot parcursul întâlnirii.
Dacă ai întrebări o poți contacta pe Andra Valentina Tănăsuc la numărul de telefon: 0747.433.604 sau pe email la adresa andra.tanasuc@innerness.org

  Formular de înregistrare

  Date personale:
  Alte detalii:


  Detalii

  Data:
  23 februarie
  Timp:
  18:00 - 19:30
  Preţ:
  50 RON
  Eveniment Categories:
  , , , ,
  Eveniment Tags:
  , , ,

  Loc de întâlnire

  Online

  Organizator

  Andra Valentina Tănăsuc
  Telefon:
  0747 433 604
  Email:
  andra.tanasuc@innerness.org

  Innerness

  Călătoria ta, bucuria ființei.

   

  Innerness este locul de întâlnire cu sufletul; o comunitate spirituală unită în intenția de a crește nivelul de conștiință, de a trăi în armonie cu viața.

  Copyright © Innerness 2021. All Rights Reserved.