Loading Evenimente

« All Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Curs alfabetul facial

15 martie ora 18:30 - 20:30

()
1299 ron
curs - alfabetul facial

Prima zi de Primăvară îți aduce un Mărțisor din partea Ellyssium World și Innerness, Mărțișorul Prieteniei🌼.

Imaginează-ți că poți întelege o persoană dintr-o singură privire și că îți poți adapta instant felul în care comunici cu ea.

Așa cum ai văzut, acest lucru e mai mult decât posibil. Ești deja înzestrat cu tot ce ai nevoie pentru a citi pe cineva și pentru a-i înțelege personalitatea.

Vino să îți arătăm cum poți face acest lucru conștient.

Înscrie-te la Cursul Alfabetul Facial, care va avea loc în datele de 15, 16, 17, 22, 23 si 24 Martie, în intervalul orar: 18:30 – 20:30.

Înregistrează-te

După acest modul vei înțelege ce spun trăsăturile feței despre noi, printre care:

✅    Modul în care vedem lumea (ochii)

✅    Modul în care luăm decizii (sprâncenele)

✅    Modul în care ascultăm și la ce preferăm să ascultăm (urechile)

✅    Dacă cineva poate duce la capăt un proiect și cum o va face (bărbia)

Ce spun cei care au participat la acest Curs?

A fost foarte plăcut, multe informații care ajută să poți să vezi lumea mai diferit și ajută să îți dai seama despre multe lucruri și în legătură cu sinele tău. Foarte interesant, a ajutat și faptul că voi, Stephen și Laura ați fost tot timpul într-o stare bună și pozitivă, și a ajutat modul în care ați vorbit și explicat și predat.”

Brigitta A., Norvegia

A fost foarte interesant și interactiv.”

Cătălina S., Constanța

Simt că acest curs m-a determinat să coștientizez multe din lucrurile care mă impiedicau să fiu EU, de asemenea privesc oamenii și îi înțeleg altfel decât înainte de a face cursul. Vă mulțumesc!

Daniela G, Bacău

Investitia în acest curs este de 1.299 lei, iar cursurile se desfășoara online pe platforma Zoom.

Tot ce aveți de făcut este să vă înscrieți folosind formularul de înscriere de mai jos sau să ne contactați telefonic la numărul de telefon: 0747.433.604 pentru mai multe detalii.

Cu cât vei efectua plata mai devreme, cu atât vei putea beneficia de o reducere din partea noastră și anume:

👉 999 RON pănă pe ⏰ 26 Februarie

🎁  799 RON Mărțisorul Prieteniei pana pe ⏰ 9 Martie

👉 1099 RON între ⏰ 27  Februarie – 5 Martie

👉 1.199 RON între ⏰ 6 Martie – 10 Martie

În plus, vei putea beneficia de 4 sesiuni gratuite de practică de grup după terminarea cursului.

Cursul va fi susținut de Stephen Paul și Laura Eli Andrei în limba engleză și poate fi tradus gratuit.

Ridică felul în care percepi, înțelegi și alegi să comunici cu cei din jurul tău la nivelul următor.

Cine este Laura Eli Andrei

Laura este licențiată în psihologie iar după care a căutat câteva metode simple, de efect, pe care să le poată lega ușor una de cealaltă pentru a crea ”terapia perfectă”/ ”minte, trup şi suflet”.

Prima şi cea mai completă piesă pe care a descoperit-o a fost aparatul IMRS sau mai clar spus, Terapia cu câmp electromagnetic pulsatoriu, care acţionează atât la nivel fizic cât şi la nivel mental/emoţional.

A doua piesă din puzzle este Fizionomia sau Citirea feței. Fizionomia este o ştiinţă străveche cu ajutorul căreia poţi descifra personalitatea unui om doar uitându-te atent la detaliile de pe chipul lui.

Apoi urmează câteva piese/metode pe care le-am ales până în prezent, una din ele foarte importantă fiind Psych-K, tehnica de schimbare a convingerilor din subconştient.

Cine este Stephen Paul

A început să studiez religia şi spiritualitatea la vârsta de 16 ani pentru că văzând aceste diferenţe în familia lui s-a întrebat, ce se întâmplă în lume atunci? A studiat toate credinţele şi religiile, fiecare din ele interesându-se din diverse motive, de la Taosim , Budism şi alte ”-isme” la care te poţi gândi la cele 3 mari religii monoteiste.
În anul 1978 i s-a propus să lucrez ca şi designer de bucătării profesionale, sfătuind bucătarii chef în legătură cu echipamentele pe care aceştia trebuiau să le folosească. A întrebat oamenii despre culturile şi credinţele lor oriunde mergeam și acest lucru făcea parte din procesul lui de învăţare incluzând acest mix extraordinar de culturi, filosofii, credinţe şi personalităţi. 

A studiat arte marţiale individual cu unul dintre cei mai buni profesori, apoi a fost direcţionat de el, către un alt maestru de Chi Kung cu care a studiat încă 8 ani. De asemenea a studiat şi cu Mastrul Mantak Chia în anii 90 în Londra. A fost o experientă extraordinară, învătând despre cum să își mărească şi să își rafineze energia şi să evolueze pe calea lui spirituală.
Apoi a învăţat despre studiul Fizionomiei, din nou tot datorită Industriei alimentare, unde lucrat. A învăţat cum Beduini Arabi stravechi au dezvoltat această ştiinţă extraordinară a citirii personalităţii prin descifrarea elementelor faciale.
Apoi a avut oportunitatea să trăiască în Orientul Mijlociu timp de 4 ani, lucru care i-a oferit posibilitatea să înteleagă cu adevărat cultura şi originea acestora.

În prezent oferă sesiuni private de citirea fizionomiei atât online cât şi faţă în faţă., dar și predă această ştiinţă străveche în toată lumea, fiind o profesie pe care o face cu placere.

Înregistrează-te

Pentru a te înregistra la acest eveniment completează formularul de mai jos și vei primi un e-mail cu detaliile de plată iar după confirmarea plății vei primi datele de acces la curs.

Când: 15, 16, 17, 22, 23 si 24 Martie, în intervalul orar: 18:30 – 20:30.
Unde: Online, pe aplicația Zoom

Traducerea din limba engleză poate fi asigurată pe tot parcursul întâlnirii.

Dacă ai întrebări o poți contacta pe Andra Valentina Tănăsuc la numărul de telefon: 0747.433.604 sau pe email la adresa andra.tanasuc@innerness.org

  Formular de înregistrare

  Date personale:
  Alte detalii:


  Detalii

  Data:
  15 martie
  Timp:
  18:30 - 20:30
  Preţ:
  1299 ron
  Eveniment Categories:
  , , ,
  Eveniment Tags:
  , , , ,

  Loc de întâlnire

  Online

  Organizator

  Andra Valentina Tănăsuc
  Telefon:
  0747 433 604
  Email:
  andra.tanasuc@innerness.org

  Innerness

  Călătoria ta, bucuria ființei.

   

  Innerness este locul de întâlnire cu sufletul; o comunitate spirituală unită în intenția de a crește nivelul de conștiință, de a trăi în armonie cu viața.

  Copyright © Innerness 2021. All Rights Reserved.