Loading Evenimente

« All Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Eliberarea de vinovăție cu Amir Oorzhak

9 martie ora 18:00 - 19:30

()
50 ron
eliberarea de vinovatie

În luna Martie, Innerness Gathering  îi are alături pe șamanul Amir Oorzhak, Ana Daniela Tănăsuc, Laura Eli Andrei și Stephen Paul care împreună ne vor ajuta să eliberăm sentimentul de vinovăție.

Sentimentul de vinovăție se manifestă și se simte diferit pentru fiecare persoană în parte, iar acum avem ocazia să ne uitam la el și din alte perspective pentru ca apoi să îl eliberămși să ne continuăm călătoria către sufletul nostru.

 

Înregistrează-te

În carul acestui eveniment Amir ne va vorbi din perspectiva șamanismului siberian:

📌 ce este vinovația

📌 cum ne putem elibera de ea

Cine este Amir Oorzhak

Amir Oorzhak – este născut în 1967, „anul oilor”, în satul Khoroum Dag, Tuva și este fiul șamanului de renume mondial Nikolai Oorzhak.
Este un maestru al instrumentelor naționale, precum: harpă, igil, flaut; maestru homei (cântat din gât) și maestru în dansul vulturului –o practică spiritual–trupească.

Amir cunoaște ereditar secretele deschiderii ușilor către lumea energiilor interioare, ce aduce vindecare la toate nivelele spațiului și timpului, de la boli complexe ale corpului la schimbarea programelor interioare.
În timpul sesiunilor, nu numai că predă cântatul din gât, ci oferă o oportunitate practică de a te conecta la vibrațiile forțelor superioare, conducând corpul către auto-vindecare.
În practica lui, Amir folosește posturi ritualice, curățarea cu ienupăr, sunetele instrumentelor antice și vibrația mantrelor ce ne conectează cu straturile profunde ale experienței noastre umane și cu propria adâncime a subconștientului, ceea ce ridică puternic energia pentru vindecarea sufletului și trupului.
Pe lângă workshop-urile si evenimentele la care participă, Amir face ședințe private în București sau online și terapii cu lipitori.

Pentru mai multe detalii sau programări pentru ședințe individuale o poți contacta pe Andra Valentina Tănăsuc la numărul de telefon: 0747.433.604 sau pe email la andra.tanasuc@innerness.org

Înregistrează-te

Pentru a te înregistra la acest eveniment completează formularul de mai jos și vei primi un e-mail cu detaliile de plată iar după confirmarea plății vei primi datele de acces la eveniment.

Când: Marți9 Martie, în intervalul orar: 18:00 – 19:30

Unde: Online, pe aplicația Zoom

Contribuție: 50 ron

Traducerea din limba rusă va fi asigurată pe tot parcursul întâlnirii.

📌 Eveniment 23 Martie – Ana Daniela Tănăsuc 👉 https://bit.ly/3808Uax

📌 Eveniment 30 Marti – Laura Eli Andrei și Stephen Paul 👉 http://bit.ly/3bQzNyT

Dacă ai întrebări o poți contacta pe Andra Valentina Tănăsuc la numărul de telefon: 0747.433.604 sau pe email la adresa andra.tanasuc@innerness.org

  Formular de înregistrare

  Date personale:
  Alte detalii:


  Detalii

  Data:
  9 martie
  Timp:
  18:00 - 19:30
  Preţ:
  50 ron
  Eveniment Categories:
  , , ,
  Eveniment Tags:
  , , , ,

  Loc de întâlnire

  Online

  Organizator

  Andra Valentina Tănăsuc
  Telefon:
  0747 433 604
  Email:
  andra.tanasuc@innerness.org

  Innerness

  Călătoria ta, bucuria ființei.

   

  Innerness este locul de întâlnire cu sufletul; o comunitate spirituală unită în intenția de a crește nivelul de conștiință, de a trăi în armonie cu viața.

  Copyright © Innerness 2021. All Rights Reserved.