Loading Evenimente

« All Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Tabără – Reconectează-te la profunzimile ființei tale!

25 septembrie - 28 septembrie

(România)
850 RON

Simți că ceea ce faci nu este sensul tău în viață? Că jobul tău nu te reprezintă, că mergi 8 ore sau 10 ore pe zi într-un loc în care te simți blocat, că aproape tot ceea ce faci este robotizat ? Vrei să îți dai voie să trăiești, nu doar să exiști?

NU ești singura persoană care simte astfel și nu îți spunem asta nici ca pe o consolare, nici ca pe o acceptare ci ca o perioadă a vieții prin care mai mulți am trecut sau încă trecem. Tocmai de aceea, ne-am gândit la o tabără de reconectare cu propria persoană, cu natura, cu alți oameni unde să poți simți sentimente de uniune, de apartenență, de plin, de liniște.

Ne-am propus ca timp de 3 zile să fim împreună, să îți dai voie să faci pași spre NOUL TU.

👉 Să-ți dai voie să îți reamintești cine ești de fapt

👉 Să ieși din drama vieții tale și să te bucuri de viață și de experiențele prin care treci

Înregistrează-te

📌 Cum vedem noi această tabără?

Ca pe un loc intim, unde te vei putea relaxa, unde vei mânca alimente săntătoase, care să aducă un aport benefic corpului tău, unde vei putea să te bucuri de noi conexiuni cu oameni minunați și mai ales, vei putea să intri în profunzimile ființei tale. Ana Daniela (anadaniela.ro) te va ghida cu drag în activitățile pe care le vom avea.

Vei putea să împărtășești cu noi ceea ce vine spre tine și, de asemenea, să primești un feedback de la ceilalți participanți și de la noi, organizatorii.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt dacă îți spunem că până la sfârșitul taberei, vei avea noi perspective despre viață și te vei conecta cu diferite părți din tine. Asta este doar părerea celor care au fost alături de noi la toate celelalte întâlniri față în față sau online.

Cu multă curiozitate și drag așteptăm să aflăm și părerea ta!

În funcție de vreme, o sa facem 1-2 drumeții pe platoul Bucegi, la Babele și Sfinxul, Cascada Doamnei, Gura de Rai și Peștera Ialomicioarei.

Cost: 850 ron.

Costul participării acoperă cheltuielile de cazare, 3 mese pe zi și toate activitățile.

Radu, prietenul și bucătarul nostru, ne va răsfăța cu mâncare vegană, pe care o va prepara la cabană cu produse bio, majoritatea achiziționate de la producători locali. (facebook.com/greenaware.ro)

  Formular de înregistrare

  Date personale:

  Adresă de facturare:

  Alte detalii:


  Detalii

  Începere:
  25 septembrie
  Se termină:
  28 septembrie
  Preţ:
  850 RON
  Eveniment Category:
  Sit web:
  https://innerness.org/l/reconecteaza-te-la-profunzimile-fiintei-tale/

  Loc de întâlnire

  Predeal
  România

  Organizator

  Andra Valentina Tănăsuc
  Telefon:
  0747 433 604
  Email:
  andra.tanasuc@innerness.org

  Innerness

  Călătoria ta, bucuria ființei.

   

  Innerness este locul de întâlnire cu sufletul; o comunitate spirituală unită în intenția de a crește nivelul de conștiință, de a trăi în armonie cu viața.

  Copyright © Innerness 2020. All Rights Reserved.