Răsfățul trupului

Este momentul tău de a te conecta cu corpul tău. Regenerarea corpului este o parte importantă în călătoria ta spirituală. Prin purificare și detoxifiere, relaxare și grija față de corp poți ajunge și mai profund în procesul de vindecare.
Emoțiile și trăirile tale sunt stocate adânc în ADN-ul tău și pot fi eliberate și curățate din sistemul tău.
Mișcarea înseamnă viață. Prin mișcare te îndrepți către viață. Mișcarea cu sens , conștientă te ajută să afli cine ești tu.

Detoxifierea este un prim pas, concepută pentru a sprijini dezintoxicarea corpului și, în același timp, să permită exprimarea emoțiilor și sentimentelor care apar în proces. Alături de noi ai parte comunicare deschisă și susținere în process.
Cât de important este pentru tine să te relaxezi? Să îți răsfeți fiecare parte a trupului istovit de atâta alergătură? Poate e momentul să iei o pauză și doar să îți răsfeți simțurile. În taberele de wellness, vei avea parte de răsfăț și detoxifiere. Și așa , poți să îți dai un restart vieții.
Ședințele individuale de masaj cu uleiuri esențiale, pot să te încarce după o zi încărcată.
Mișcarea și Dansul sunt o parte importantă a vieții . Deschizând corpul, inima și sufletul prin explorarea dansului, energia vieții este trezită și creativitatea aprinsă.
În Innerness explorezi mișcarea și dansul, ca și componente a multor ateliere, evenimente și călătorii muzicale. Comunitatea Innerness sprijină fiecare individ să își găsească modul unic de a se exprima prin corp și invită toți iubitorii pasionați de mișcare să se întoarcă la flux.

Icon

Răsfățul simțurilor cu uleiuri esențiale

Icon

Masaj terapeutic