Vindecarea emoționalului

Stocăm emoțiile în noi și nu ne permitem să le eliberam, si astfel cu timpul presiunea le scoate la suprafata. Ducem cu noi durerile din trecutul acestei vieti si a celorlate vieti, dar si suferintele stabunilor nostri
Poate că deja știi că emoțiile sunt efemere, și nu sunt una cu noi. Așadar, renunțând la ele vei ajunge să percepi adevarata realitate, și să traiești o viață împlinită.

Munca cu emoțiile noastre este una dintre cele mai importante și ne ajută să ajungem la adevărata esență.
Când vorbim despre emoțiile nostre ne putem gândi la ceea ce am viețuit în perioada de când ne-am născut . La această perioadă adaugă și 9 luni înaine de concepere, perioada intrauterine și nouă luni după naștere. Tot ceea ce mama a trăit în această perioadă copilul preia toate trăirile mamei, și retrăiețete ciclic în viața lui construindu-și viața astfel. În plus, adaugă toate condiționările și programele moștenite pe linia AND-ului. Nu este ușor, așa-i?
Dintre toate, cea mai importanta este relația cu părinții noștrii, care ne-au dat viață. Tot ceea ce am trait față de ei în timpul vieții, încă purtăm în noi până când ne decidem să eliberăm.
Știu că pare mult și copleșitor însă cu toate uneltele pe care le avem, îți oferim sprijin în această călătorie interioară de vindecare prin Constelații sistemice, Consiliere individuala, Samanism, Energy Med, Terapie cu Uleiuri Esentiale, Acces Bars, Recall Healling, NMG etc.

Icon

Constelații sistemice și de familie

Icon

Consiliere dezvoltare personală

Icon

Răsfățul simțurilor cu uleiuri esențiale