Amir Oorzhak

Shaman

Brief info

Șaman din Tuva , maestru al instrumentelor naționale, precum: harpă, igil, flaut; dar este și un maestru homei (cântat din gât) , dar și maestru în dansul vulturului –o practica spiritual –trupească.
Șaman de renume mondial, Amir Oorzhak cunoște ereditar secretele deschiderii ușilor către lumea energiilor interioare, ce aduce vindecare la toate nivelele spațiului și timpului, de la boli complexe ale corpului la schimbarea programelor interioare.

Pentru programări pentru ședințe individuale o poți contacta pe Andra Valentina Tănăsuc la numărul de telefon +4 0747 433 604 sau pe email la andra.tanasuc@innerness.org

Practicarea individuală dar și de grup de ascultare conștientă a lui Amir Oorzhak , purificarea prin sunet și respirație, masajul de contact și non-contact (energetic) aduce liniștea interioară, calmează mintea, dând naștere unei uniuni adevarate de încredere a corpului cu conștiința.
În timpul sesiunilor, nu numai că predă cântatul din gât, ci oferă o oportunitate practică de a te conecta la vibraţiile forțelor superioare, conducând corpul către auto-vindecare.

Amir Oorzhak foloseste în practica lui posturi ritualice, curățarea cu ienupăr, sunetele instrumentelor antice și vibrația mantrelor ce ne conecteaza cu straturile profunde ale experienței noastre umane și cu propria adâncime a subconștientului, ceea ce ridică puternic energia pentru vindecarea sufletului și trupului.
Amir este fiul șamanului de renume mondial Nikolai Oorzhak, si participa la Festivalul „Chemarea celor treisprezece șamani” din Tuva, ca maestru al „mișcărilor șamanice ale animalului totemic”.

Amir Oorjak – este născut în 1967, „anul oilor”, în satul Khoroum Dag, Tuva. Încă din copilărie, el s-a dedicat sportului , dar mai ales artelor marțiale și lupte libere.

În Moscova s-a antrenat în gimnastica tradițională chineză, Qi Gong, ceea ce înseamnă „controlul respirației”, pentru a putea stabili o comparație între Qi Gong și Dance of the Eagle. Această învățătură îi permite să înțeleagă întreaga profunzime a practicilor „Dansului vulturului” și să descopere toate energiile ascunse. Eagle Dance – Dansul vulturului este o practică ce trezește chakrele adormite și le echilibreaza, aducând ființa umană în echilibru cu el însuși. Aceste mișcări sunt foarte benefice pentru echimilbrarea energia masculine și a energiei sexuale.
Această cunoaștere l-a ajutat pe Amir să se recupereze de la un accident de mașină grav.


În prezent Amir Oorzhak susține ședințe individuale de vindecare cât și workshop-uri în Europa și pe teritoriul Rusiei.