Laura Eli Andrei

Facilitator Metoda Psych K, Terapeut și Face Reading Trainer

Facebook: fb.com/IMRStherapy
Address: București, România
Brief info

Bună, eu sunt Eli, un om ca şi tine care îşi doreşte să menţină starea de bine cât de mult se poate atât în interiorul meu cât şi în mediul exterior.
Toţi ştim că în viaţă totul este în schimbare şi viaţa ne arată toate culorile şi stările ei.
Eu am ales să învăţ despre aceste stări şi despre cum pot îmbina aceste ”culori”, în aşa fel încât viaţa mea şi a celorlalţi să fie tabloul perfect al vieţii lor.

Toată viața mea am fost o fire emoțională și mi-a plăcut să îi cunosc mai bine pe cei din jurul meu, să îi ajut. No surprise…am devenit psiholog. Dar, guess what…odată cu mine au devenit alți 100 în același an, iar de când am terminat facultatea până acum…alte câteva zeci de mii de persoane.
Nu m-am temut nicio clipă că nu voi avea success în a-i ajuta pe cei de lângă mine. Ce mi-am dorit, a fost să găsesc acele metode simple, de efect, pe care să le pot lega ușor una de cealaltă pentru a crea ”terapia perfectă”/ ”minte, trup şi suflet”.
Am testat și învățat multe tipuri de terapii, pâna am ajuns la formula actuală, formulă de al cărei rezultat se bucură mulți dintre cei care îmi cer suportul.
Prima şi cea mai completă piesă pe care am descoperit-o a fost aparatul IMRS sau mai clar spus, Terapia cu câmp electromagnetic pulsatoriu, care acţionează atât la nivel fizic cât şi la nivel mental/emoţional. Mai multe detalii poţi găsi aici – https://www.facebook.com/IMRStherapy/ sau www.lauraeliandrei.swissbionic.com).
Vezi tu, a doua piesă din puzzle este Fizionomia sau Citirea feței. Fizionomia este o ştiinţă străveche cu ajutorul căreia poţi descifra personalitatea unui om doar uitându-te atent la detaliile de pe chipul lui.
Faptul că sunt unul dintre trainerii cu cea mai lungă experienţă mă ajută să înţeleg foarte bine cum pot ajuta şi mai ales, reuşesc să mă conectez cu cel din faţa mea şi să îl ajut să facă conexiuni la problemele lui aşa cum alţi psihologi reuşesc după ani de terapie.
Apoi urmează câteva piese/metode pe care le-am ales până în prezent, una din ele foarte importantă fiind Psych-K, tehnica de schimbare a convingerilor din subconştient.
Dar cea mai importantă piesă este piesa pe care o deţine cel din faţa mea.
Numai el poate decide cum vrea să fie ajutat şi cât de repede.
Iţi pot spune cine ai fost, cine eşti, dar numai tu ştii unde vrei să te îndrepţi.
Orice decizi, eu voi fi mereu alături de tine.