Stephen Paul

Personality Profiler și Face Reading Trainer

Address: București, România
Brief info

M-am născut într-o dimineaţă caldă de duminică în casa bunicilor mei din Sudul Londrei. mama mea fiind una dintre cei 11 copii….deci familie mare….Copil fiind, am fost foarte interesat de ce unchii şi mătuşile mele sunt atât de diferiţi ţinând cont de faptul că au fost crescuţi la fel. Unii erau blânzi, alţii duri, alţii rapizi alţii mai înceţi, unii agresivi alţii leneşi şi am vrut să înţeleg de ce.

Am început să studiez religia şi spiritualitatea la vârsta de 16 ani pentru că văzând aceste diferenţe pe care le-am văzut la familia mea m-am întrebat, ce se întâmplă în lume atunci? Am studiat toate credinţele şi religiile, fiecare din ele interesându-mă din diverse motive, de la Taosim , Budism şi alte ”-isme” la care te poţi gândi la cele 3 mari religii monoteiste.
În anul 1978 mi s-a propus să lucrez ca şi designer de bucătării profesionale, sfătuind bucătarii chef în legătură cu echipamentele pe care aceştia trebuiau să le folosească. Din fericire, lucrând în Sudul Londrei m-am scufundat în toate culturile din anii 1970, ”80 şi ”90 pe care Londra le oferea. Şi mi-a placut acest lucru! Am întrebat oamenii despre culturile şi credinţele lor oriunde mergeam şi credeţi-mă că au fost sute dacă nu mii de întâlniri. Parte din procesul meu de învăţare incluzând acest mix extraordinar de culturi, filosofii, credinţe şi personalităţi. Toţi oamenii aceştia au avut câte ceva de oferit, inclusiv poveştile lor de viaţă şi credinţele culturilor lor, toate foarte importante pentru ceea ce fac în acest moment.
Am studiat arte marţiale individual cu unul dintre cei mai buni profesori, apoi am fost direcţionat de el, către un alt maestru de Chi Kung cu care am studiat încă 8 ani. De asemenea am studiat şi cu Mastrul Mantak Chia în anii ”90 în Londra. A fost o experientă extraordinară, învătând despre cum să îmi măresc şi să îmi rafinez energia şi să evoluez pe calea mea spirituală.
Apoi am învăţat despre studiul Fizionomiei, din nou tot datorită Industriei alimentare, unde lucram. Am învăţat cum Beduini Arabi stravechi au dezvoltat această ştiinţă extraordinară a citirii personalităţii prin descifrarea elementelor faciale.
Am avut oportunitatea să trăiesc în Orientul Mijlociu timp de 4 ani, lucru care mi-a oferit posibilitatea să înteleg cu adevărat cultura şi originea acestora. În prezent ofer sesiuni private de citirea fizionomiei atât online cât şi faţă în faţă. Predau această ştiinţă străveche în toată lumea, este o profesie pe care o fac cu placere.

Momentan locuiesc atât în Anglia cât şi în Romania şi încep o nouă etapă a predării mele într-o lume modernă care crede că are atât de puţin timp pentru dezvoltarea personală. Abordarea mea este blândă şi sinceră. Nu am toate răspunsurile, nu cred că există cineva care le are, dar îi pot ajuta pe oameni să îşi vadă calea în viaţă şi să îi ajut să facă conexiunile de care au nevoie pentru a readuce entuziasmul unei vieţi fericite.